Hoppa till sidans innehåll

Kalasväder på soliga Segeltuna - VKSK 40år

15 JUN 2019 22:06
Solen sken i kapp med både nuvarande medlemmar och klubbens "veteraner" vid lördagens öppet hus på Segeltuna i samband med klubbens 40-års jubileum.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2019 22:06

Styrelsen i VKSK med Edvard Kemner i spetsen hade under lördagen festfixat hela Segeltuna med signalflaggspel, flaggor och fikabord för att alla gäster skulle känna sig välkomna till klubbens 40-års kalas. Bland besökarna fanns både dagens seglande ungdomar med föräldrar, vuxenseglare, tidigare seglare och "våra veteraner". Allt i ett flödande solsken med perfekta seglingsvindar.

Var man sugen på att segla fanns de möjlighet att göra detta vilket många gjorde. Det seglades 606, RS Feva, 29:er och optimistjolle. Mellan seglingarna passade besökarna på att fika, käka korv och snacka gamla minnen.

VKSK:s "Veteraner", de som än gång var med och startade klubben och iordningställde allt det som vi i dag får förvalta vidare, överlämnade en 40-års gåva till klubben. Nu ser klubben fram mot 40 nya år. Hur segelbåtarna ser ut då står bara skrivet i stjärnorna. 

   

 


E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Växjö KSK - Segling
Edvard Kemner, Kampastigen 51
35234 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info