Hoppa till sidans innehåll

Lyckat event i Strandbjörket

02 MAJ 2018 20:48
På första maj när IFK Växjö arrangerar Växjöloppet har Växjö Kappseglingsklubb de senaste fem åren visat upp sin verksamhet i Strandbjörket. Så även i år i ett strålande vårväder.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2018 20:56

Kan vi få bättre uppmärksamhet? Tror knappast det. Solen sken i takt med med oss i montern tillsammans med alla seglingssugna Växjöbor.

Under dagen passerade flera hundra personer vår monter vid Växjöloppet. Många passade på att titta in till oss för att snacka segling och få information om vår verksamhet. Seglarskolan lockade intresserade barn och vuxna som passade på att anmäla sig till vårens kurser. De planerade även ett besök på vårt öppet hus den 2:e eller 9:e maj.

Alla barn fick prova på att "torrsegla"en optimistjolle, medan andra kämpade hårt i vår hängbänksävling. Det fanns även möjlighet att stifta bekantskap med vår RS Feva som en båt där besättningen består av två ungdomar.

Om onsdagkvällarna är upptagna med annan aktivitet och man vill ändå lära sig segla hur gör man då?  Då är vårt dagläger för nybörjare och fortsättningsseglare perfekt för de barn/ungdomar som vill lära sig segla under sommarlovets första vecka. 

Ett stort tack till alla ni som besökte vår monter, hoppas vi ses på Segletuna under årets seglingsäsong!

Barnkurserna starar 9/5 kl:18:00 och vuxenkurserna den 16/5 kl:17:45.

Vill ni veta mer om vår verksamhet så hittar ni den här på vår hemsida eller maila: This is a mailto link 

Skribent: Stefan Sundberg
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Växjö KSK - Segling
Edvard Kemner, Kampastigen 51
35234 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info