Hoppa till sidans innehåll

Öppet hus & första träning 2021

04 MAJ 2021 16:05
Välkommen till en ny säsong full med segling. Öppet hus är 5/5 Kl. 18.00 och Nybörjargruppen kommer starta den 12/5 kl. 18:00.
  • Skapad: 04 MAJ 2021 16:05

Hej och välkommen till nybörjargruppen i VKSKs seglarskola!

Välkommen till en ny säsong full med segling. Nybörjargruppen kommer starta den 12/5 kl. 18:00. 

Nu på onsdag (5/5) så kommer vi ha ett öppet hus vid 18:30-19:30 då ni gärna får komma, det blir en möjlighet för er att få lite information kring vår förening och det blir också en rundvandring kring vår fina anläggning. Barnen kommer tyvärr inte ha möjlighet att få prova segla förrän träningen drar igång veckan därpå eftersom det fortfarande är lite för kallt i vattnet. 

Vi kommer under de första träningarna att hjälpas åt att rigga båtarna, men när barnen börjar lära sig detta så är det bra om båtarna är riggade 18:00 så vi kommer igång med träningen snabbare.

Se till att ha på er ordentligt med kläder och gärna en omgång med extrakläder, vi har både omklädningsrum och toaletter. Optimistjolle och flytväst får ni självklart låna!

Vi uppskattar om ni frånvaroanmäler er om ni inte har möjlighet att komma på en träning på grund av sjukdom eller andra förhinder, hör även av er om ni blir sena till en träning. Detta underlättar planeringsarbetet för tränarna. Ni frånvaroanmäler er på: 0705757076 eller skickar ett mail till This is a mailto link.

Er tränare för denna säsongen kommer vara jag, Linn.

Om du som förälder har möjlighet att stanna i Segeltuna under träningen så uppskattar vi det då det alltid finns saker som klubben behöver hjälp med. Både på land och på vattnet. 

Har du frågor? Kontakta mig på This is a mailto link

Vi ser fram emot en rolig säsong tillsammans med er!

/Linn

Skribent: Fredrik Isberg
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Växjö KSK - Segling
Edvard Kemner, Kampastigen 51
35234 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info